Categorieën
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje met bieslookpuree
Verse Kabeljauwhaasje met een smeuige bieslooklpuree en grijze garnalen
Kort gebakken tonijn wok
Wokgroenten, soja en crumble van wasabi
Vispannetje Royal
Gamba's, mosselen, Noorze Zalm, vongolé, scampi, ... in een smaakvol sausje
Scampi Vijverhof
Licht pikant getomateerde saus
Paling in't groen
Huisbereid met verse groene kruiden
Steak Tartaar van de chef
Handgesneden steak tartaar met verse frietjes
Entrecôte
Van de grill ( +/-300 gr)
Filet Pur
Holstein (+/- 230 gram)
Steak
"Black Angus" (+/- 230 gr)
Côte a l'os
Belgisch witblauw - warme groenten of frisse salade - (+/- 1400 gram) - 2 pers
Pulled pork burger
Huisbereide pulled pork Texas Style - BBQ sauce
Vol au vent
Vlaamse klassieker op grootmoeders wijze
Spare Ribs Vijverhof
Traag gegaard, krokante ajuin, bosui en kerriedressing
Ravioli truffel
Verse ravioli in romige truffelsaus met amandelschilfers
Bulgur salade
Vegetarisch - aubergine, tomaat, dille en frisse cintroendressing